Sportovci z Lesní, příměstský tábor

Vážení rodiče,

dovolte mi, abych Vás v krátkosti seznámila s několika informacemi a programem letního příměstského tábora Sportovci z Lesní, do kterého je Vaše dítě v termínu od 19. 8. do 23. 8. přihlášeno.

Každý den se sejdeme ráno před osmou hodinou v areálu naší školy v Lesní ulici. Děti si můžete vyzvedávat u tělocvičny v rozmezí 15:30 - 16:00. Pokud si přejete, aby Vaše dítě chodilo po skončení programu domů samo bez Vašeho doprovodu, sdělte mi tuto informaci prosím písemně na lístek, který mi odevzdá Vaše dítě nebo vy. Bez písemného potvrzení si nedovolím Vaše dítě pustit domů samotné.

V ceně tábora, kterou jste uhradili, máme pro Vaše děti přichystané i občerstvení v podobě dopolední svačiny, oběda i odpolední svačiny. Prosíme, ať má Vaše dítě každý den vlastní láhev s pitím, které si může dočepovat i v našem barelu ve školní jídelně.

Sportovní aktivity se budou odehrávat převážně v naší školní tělocvičně a na našem venkovním hřišti. Prosím, aby Vaše děti měly vhodné oblečení a obuv na ven i dovnitř. Hlavně obuv prosím dvojí, jednu čistou do tělocvičny, druhou na venkovní aktivity. Nepožaduji nic víc, než mají Vaše děti na běžný školní tělocvik. Vzhledem k zájmu dětí o florbal prosím, aby ten, kdo má doma svou vlastní, si do školy přinesl florbalku. Tu si až do konce týdne může nechat v našem kabinetu. 

Pokud bude velmi teplé počasí, je možné, že společně vyrazíme také do bazénu jako v předchozích letech. O tom bych vás dopředu informovala. 

Další podrobnosti Vám ráda sdělím osobně při zahájení tábora.

Stejně jako v předešlých letech je i letos v plánu každodenní zmrzlina na závěr programu. Prosím tedy denně o 20 Kč na kopeček zmrzky. 

Přeji Vám krásné léto a budu se těšit na Vaše děti na táboře :-)

Radka Přibilová (tel. 606 610 051)