Příměstský taneční tábor Mix Dance

Vážení rodiče, 

 

těšíme se na zítřejší setkání s Vašimi dětmi. Sejdeme se ráno před osmou hodinou ve vestibulu ZŠ Lesní, kde bude také vždy po čtvrté hodině (ve čtvrtek po šesté) rozchod. Není potřeba žádné potvrzení o bezinfekčnosti ani jiné dokumenty, platí vše, co je napsáno v anotaci k táboru na stránkách www.azschola.cz (po rozkliknutí "zobrazit detail" nebo "zobrazit popis" u našeho tábora) - viz. níže. 

Přeji příjemnou neděli. 

S pozdravem, 

Adéla Tichá

tel: 732 240 327

 

Příměstský taneční tábor MixDance v Liberci

Kdy: 25.-29. července 2022
Pro koho: pro děti od 6 do 16 let
Min. počet účastníků: 12
Kde: ZŠ Lesní Liberec

V ceně kurzovného je zahrnut oběd a svačina. Pitný režim bude rovněž zabezpečen po celý den.

 

Anotace příměstského tábora na ZŠ Lesní v Liberci:

Příměstský tábor v Liberci pro všechny děti, které baví tanec. Tábor probíhá každý den v době 8-16 hodin, ve čtvrtek do 18 hodin. Účastníci jsou na začátku tábora rozděleni na začátečníky a pokročilé, přihlásit se tedy mohou jak úplní začátečníci, tak i pokročilí tanečníci. Každý den začíná krátkou hrou, rozcvičkou a protažením, po kterém následuje nácvik tanečních kroků a jejich variací. V průběhu týdne se naučíme několik choreografií ve stylu modern dance, disko a street dance. Taneční část dne probíhá od 9 do 11 a odpoledne od 14 do 16 hodin. V případě krásného počasí se chodíme koupat na nedaleké Lesní koupaliště.

Součástí programu jsou hry, soutěže a dramatické scénky, které společně s tancem spojíme v jeden příběh, na jehož předvedení se mohou těšit rodiče a přátelé všech účastníků v pátek od 16 hodin.


Děti budou potřebovat vhodné převlečení na cvičení (pohodlné tričko, dlouhé legíny nebo tepláky), boty s pevnou světlou podrážkou do tělocvičny a lahev na pití.