Příměstský tábor - Sportovci z Lesní

Vážení rodiče,

dovolte mi, abych Vás v krátkosti seznámila s informacemi a programem letního příměstského tábora Sportovci z Lesní, do kterého je Vaše dítě v termínu od 17. 8. do 21. 8. přihlášeno.

Na úvod bych chtěla připomenout, že podmínkou účasti na táboře je kromě zaplacení vyplnění prohlášení o bezinfekčnosti, odkaz na něj Vám přišel mailem koncem června. Případně byste ho měli najít i zde:

http://azschola.cz/upload/soubory/uloziste/22-1-prohlaseni-bezinfekcnost.doc

Je nutné odevzdat ho první den.

Každý den se sejdeme ráno před osmou hodinou v areálu naší školy v Lesní ulici. Děti si můžete vyzvedávat u tělocvičny v rozmezí 15:30 - 16:00 (prosím o dodržení tohoto času). Pokud si přejete, aby Vaše dítě chodilo po skončení programu domů samo bez Vašeho doprovodu, sdělte mi tuto informaci prosím písemně na lístek, který mi odevzdá Vaše dítě nebo vy. Bez písemného potvrzení nemohu Vaše dítě pustit domů samotné.

Sportovní aktivity se budou odehrávat převážně v naší školní tělocvičně a na našem venkovním hřišti. Prosím, aby Vaše děti měly vhodné oblečení a obuv na ven i dovnitř. Hlavně obuv prosím dvojí, jednu čistou do tělocvičny, druhou na venkovní aktivity. Nepožaduji nic víc, než mají Vaše děti na běžný školní tělocvik. Vzhledem k zájmu dětí o florbal prosím, aby ten, kdo má doma svou vlastní florbalku, si ji do školy přinesl. Tu si až do konce týdne může nechat v našem kabinetu. Nezapomeňte prosím také na lahev na pití. 

Přeji Vám krásné léto a budu se těšit na Vaše děti na táboře :-)

Radka Přibilová (tel. 606 610 051)