Přihlášení do kroužků na druhé pololetí školního roku 2015/2016

Vážení rodiče,



dovolujeme si Vás touto formou informovat o přihlášení na kroužky a kurzy v druhém pololetí školního roku 2015/2016.

 
Veškeré informace o kroužcích na druhé pololetí obdržíte nejpozději do pondělí 18. ledna 2016  na Vaši emailovou adresu zadanou při registraci do kroužků.


Systém přihlašování jsme zjednodušili, tak aby zohlednil a hlavně zvýhodnil již přihlášené žáky z předchozího pololetí. Díky tomu nebude nutné se znovu přihlašovat přes webové stránky www.azschola.cz jak tomu bylo na začátku školního roku, ale stačí postupovat dle kroků v obdrženém emailu. Výše uvedené zvýhodnění bude platit do 29. ledna 2016. Pokud do této doby neprovedete přihlášení (platbu kurzovného se správně vyplněným variabilním symbolem) na druhé pololetí dle obdrženého emailu, budeme předpokládat, že o kurz či kroužek již nemáte zájem a Vaše místo nabídneme ostatním zájemcům. Pokud již nyní víte, že do kroužku na druhé pololetí nebudete chtít docházet, prosím Vás tímto o kontaktování lektora či poslat email s touto informaci na: info@azschola.cz.


Pokud se chcete nově přihlásit na kroužek, využijte této možnosti již nyní u neobsazených kroužků prostřednictvím našeho webu www.azschola.cz. Počet volných míst se bude pohybovat dle zájmu účastníků z prvního pololetí. Jejich zvýhodnění platí do 29. ledna 2016. Po tomto datu nabídneme volnou kapacitu novým zájemcům. U nového přihlášení je nutné provést novou objednávku.


Pokud máte jakýkoliv dotaz,  připomínku ke kroužku, nebo k přihlášení na druhé pololetí, prosím Vás o předání informace na email info@azschola.cz či na adresu tomas.rebicek@azschola.cz.


 

Veškeré Vaše připomínky, náměty či dotazy se pokusíme individuálně vyřešit k Vaší spokojenosti.


Za společnost A-Z Schola,
Ing. Tomáš Řebíček